ロトンド広尾店は2013年、イタリアピエモンテ州で修業、帰国後に現オーナーシェフ丸原正直氏が皆さまに「イタリアの修行時代におおらかに人を楽しませる文化に影響を受けました。心からイタリアを楽しんでいただきけるお店を作りたい」を夢に広尾に開いたお店です。
店の名前Braceria Rotondoはイタリア語でBraceriaは「炭火焼き」、Rotondoは「丸」という意味でお客様に賑やかに丸く楽しんでいただくという意味合いを込めています。
現在、オーナーシェフの丸原は新しい店舗、ワイナリー構想等、夢の更に先に向かって邁進しており、現在はロトンド広尾店はオーナーに見込まれた2人、マネージャー兼ソムリエの田中とシェフの平田が務めています。
After returning to Japan in 2013, the current owner chef Masanao Maruhara told everyone, “During my training in Italy, I was influenced by the culture of enjoying people in a generous way. I want to open a restaurant in Hiroo where people can truly enjoy Italian cuisine.
The name of the restaurant, Braceria Rotondo, means “charcoal grill” and “Rotondo” means “circle” in Italian.Currently, Chef Maruhara, the owner of Rotondo Hiroo, is striving to further pursue his dream of a new restaurant and winery, and the Rotondo Hiroo restaurant is currently run by two people who are highly regarded by the owner: Tanaka, manager and sommelier, and Hirata, chef.




広尾店のマネージャーの田中はイタリアでホール兼ソムリエとして数年間本場で働いた経験の持ち主、そしてシェフの平田もイタリアで修業をしてきた本場の味を知る2人ですが、イタリアでお互いに同じ職場で働いたこともあるという稀有な2人です。
田中と平田の2人の出会いはイタリアトスカーナ州シエナ県にあるミシュラン2ツ星リストランテアルノルフォ。それぞれソムリエとシェフとして働いた二人が再び、時を得て今は東京のロトンド広尾に。
その2人の想いは豊かで美味しく陽気なイタリアをお客様に素敵なひとときを楽しんでいただくこと。
Tanaka, the manager of the Hiroo branch, has several years of experience working as a waiter and sommelier in Italy, and Hirata, the chef, has also trained in Italy and knows the authentic flavors of Italy, but they are two rare people who have worked at the same place in Italy.
Tanaka and Hirata first met at the Michelin 2-star Ristorante Arnolfo in Siena, Tuscany, Italy. They worked as a sommelier and a chef, respectively, and now they are back again, this time at Rotondo Hiroo in Tokyo.
Their desire is to offer a rich, delicious, and cheerful Italian dining experience to their customers.

ロトンド広尾ではマネージャー田中とシェフ平田、ピッツェリア鈴木、ホールのシュンペイが皆様の最高のひとときを過ごしていただけるサービスをさせていただきます。
山梨の契約農家から直送される新鮮な有機野菜のサラダ、本場ナポリ直送の窯で焼き上げるピッツァ、日本のジビエや山梨ブランドミートを使った炭火焼料理、手打ちで作る生パスタをはじめとする本場イタリア仕込みの料理をお楽しみください。
ロトンド広尾は1階はわんちゃんも一緒にお食事が可能なオープンスタイルとなっており、2階はイタリアのオーセンティックスタイルとなっています。
普段使いから記念日のお祝いまで、幅広いシーンのお食事にご利用をお待ちしております。
